ÁRUHÁZ

KezdőlapÁRUHÁZSZOFTVEREKEuro-150TE Flexy driver szoftver

Euro-150TE Flexy driver szoftver

27.500 Ft + ÁFA (Bruttó:34.925 Ft)

V0004 pénztárgép szoftver verzióhoz engedélyezett utánrendelésre.

Az Euro-150TE Flexy pénztárgéphez kifejlesztett driver program. Segítségével, már meglévő programhoz kapcsolhatjuk készülékünket V0004 szoftver verzóig. A kapcsolat kialakítása fejlesztést igényel. További információért, kérjük keressen bennünket!

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Euro-150TE Flexy driver szoftver

Az Euro-150TE Flexy pénztárgép driver illesztő program segítségével lehetőség van a PLU kód vagy vonalkód beütésével eladást indítani a pénztárgépen keresztül (Online2 üzemmód V0004 szoftver verzióig).

A PLU vagy vonalkódok egy külső adatbázisból (mely a számítógépen van tárolva) kerülnek beolvasásra, és ezek alapján történik a tételek eladása. A nyugta lezárása után a forgalmi adatok gyűjtésre kerülnek és egy fájlba íródnak ki, amit egy felhasználói program később feldolgozhat.

A pénztárgép USB kábellel (max. 3 méter) csatlakoztatható a számítógéphez. A pénztárgéphez külső vonalkód olvasó és mérleg is csatlakoztatható. Az adatbevitel történhet magán a pénztárgép billentyűzetén keresztül is (pl.: ha a vonalkód sérült, olvashatatlan).

Az eladás folyamán a pénztárgép állandó kapcsolatban áll a számítógéppel és érzékeli, ha a háttérben megváltoztak a termékek adatai (ár, vonalkód, gyorskód, stb.)

A pénztárgépen a kedvezmények, tétel sztornó, fizetési mód megadása és egyéb funkciók továbbra is működnek és módosítják az eladás menetét.

 

Részletes leírás letölthető: ITT!

 

Driver DEMO letölthető: ITT!

 

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…