Kezdőlap

Bemutatkozunk

Termékek

Akciók

Szerviz

Kapcsolat

Ajánlott oldalak

Hírlevél

Letöltések

JUTA-Euro pénztárgép rendszer

Szövegdoboz:

Kezdőlap

Bemutatkozunk

Termékek

Akciók

Szerviz

Kapcsolat

Ajánlott oldalak

Hírlevél

Letöltések

ECR-Trade pénztárgép Kft.

PÉNZTÁRGÉPEK
1133 Budapest, Dráva u. 5/a.
Tel.: +36 (1) 350-4006

Elérhetőek vagyunk:

Telefon: +36 (1) 350 4006
Fax: +36 (1) 239 0534
E-mail: ecrtrade@chello.hu

A JUTA-Euro pénztárgép rendszer egy vagy több Euro pénztárgépből valamint a JUTA-Raktár kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó programból áll.

 

A rendszer működése:

 

A kasszákban csak a pénztárgép és a vonalkód olvasó van. A rendszert egy számítógép szolgálja ki. Ehhez vannak hozzákapcsolva a pénztárgépek.

Az eladás a pénztárgépen vonalkód olvasóval, vagy gyors kóddal történik. A megadott kódot vagy vonalkódot a pénztárgép elküldi a JUTA-Raktár programnak, mely ellenőrzi, hogy a kód szerepel e a program nyilvántartásában. Amennyiben létező cikk, akkor a program visszaküldi a pénztárgépnek az árucikk nevét és egységárát.

Az így eladott tételeket a pénztárgép a bizonylat lezárása után elküldi a JUTA-Raktár programnak. Az adatokból a program nyugtát készít, és leveszi az eladott cikkeket a készletről.

A rendszer lehetővé teszi áfás számla készítését is. Ilyenkor a pénztárgépen elkészült nyugtából a számítógépen a Nyugta számlázása menüpont elindításával lehet áfás számlát készíteni.

A pénztárgépekhez mérleg is csatlakoztatható, így a mérlegre tett cikk tömege egyetlen gombnyomással áttölthető a pénztárgépre. (lásd Euro-150TE Flexy online pénztárgép használati útmutató)

Rövid ismertető:

A Juta-Soft Kft. által forgalmazott JUTA-Raktár raktárkészlet nyilvántartó és számlázó program megfelel a 47/2007. (XII. 29.) PM rendelettel módosított 24/1995. (XI. 22.) PM rendeletben, valamint a 2007. évi CXXVII. törvényben előírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a gépi program kihagyás és ismétlés nélkül biztosítja a sorszámozást, és a másolatok alapján a hiánytalan elszámolás biztosított. A számlázó program a számla sorszámokat automatikusan generálja, azokat utólag módosítani nem lehet, a megírt számlák nem módosíthatók nem törölhetők.


Megfelel továbbá a 34/1999.(XII.26.) PM rendelet 1.§ (6)/b. pontjában leírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a számla összes példányának egymás utáni nyomtatással történő előállítása esetében a gépi program biztosítja a példányok sorszámozását, több példányos összeszerelt, előnyomás nélküli számla esetén pedig feltünteti azt, hogy a számla hány példányban készült.

Nyilatkozat:

Fenti szoftver árak 1 db pénztárgép kapcsolata esetén érvényesek, és nem tartalmazzák a szükséges driver árát.

A driver ára 25.000,- Ft + ÁFA/pénztárgép. Amennyiben a rendszerbe további pénztárgépet szeretne csatlakoztatni, gépenként driver vásárlása szükséges. Hálózati kommunikáció esetén hálózati felár szükséges.

Driver infók: ITT.

30 napos próba verzió letöltése:

A JUTA-Raktár programnak kettő verziója köthető össze az Euro pénztárgépekkel:

 

                

             Standard verzió - általános kiskereskedelmi üzletek készletkezelésére alkalmas

             ABC Verzió - kifejezetten élelmiszer boltok részére kifejlesztett program

Az alábbi táblázatban látható, hogy az egyes programverziók milyen főbb funkciókat tartalmaznak.

SzoftverMonitorNypmtató

JUTA-Raktár szoftver

Standard + driver

Euro-150TE

online pénztárgép

Vonalkódolvasó (scanner)

19" LCD monitor

A/4 lézer nyomtató

ár

Megjegyzés: Fenti árak nem tartalmazzák a helyszíni telepítés (10.000 Ft+ÁFA), üzembe helyezés, és igény szerint az operációs rendszer (Windows 7 Home OEM HUN 23.800 Ft+ÁFA) költségét.

Komplett minimum konfiguráció:

UT Basic számítógép

A JUTA-Euro pénztárgép rendszer működési vázlata

A JUTA-Euro pénztárgép rendszer működési vázlata