ÁRUHÁZ

KezdőlapÁRUHÁZSZOFTVEREKJUTA-Raktár pénztárgép rendszer, szoftver

JUTA-Raktár pénztárgép rendszer, szoftver

80.000 Ft + ÁFA (Bruttó:101.600 Ft)

Kereskedelmi rendszereinket több mint tizenöt év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják.

Cikkszám: 309908 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Rövid ismertető:
A JUTA-Raktár pénztárgép rendszer egy vagy több pénztárgépből valamint a JUTA-Raktár kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó programból áll.

A rendszer működése:

A kasszákban csak a pénztárgép és a vonalkód olvasó van. A rendszert egy számítógép szolgálja ki. Ehhez vannak hozzákapcsolva a pénztárgépek.
Az eladás a pénztárgépen vonalkód olvasóval, vagy gyors kóddal történik. A megadott kódot vagy vonalkódot a pénztárgép elküldi a JUTA-Raktár programnak, mely ellenőrzi, hogy a kód szerepel e a program nyilvántartásában. Amennyiben létező cikk, akkor a program visszaküldi a pénztárgépnek az árucikk nevét és egységárát.
Az így eladott tételeket a pénztárgép a bizonylat lezárása után elküldi a JUTA-Raktár programnak. Az adatokból a program nyugtát készít, és leveszi az eladott cikkeket a készletről.
A rendszer lehetővé teszi áfás számla készítését is. Ilyenkor a pénztárgépen elkészült nyugtából a számítógépen a Nyugta számlázása menüpont elindításával lehet áfás számlát készíteni.
A pénztárgépekhez mérleg is csatlakoztatható, így a mérlegre tett cikk tömege egyetlen gombnyomással áttölthető a pénztárgépre.

 

A JUTA-Raktár pénztárgép rendszer működési vázlata

Juta-Euro pénztárgép rendszer működési vázlat
Juta-Euro pénztárgép rendszer működési vázlat

 

A JUTA-Raktár programnak kettő verziója köthető össze az Euro pénztárgépekkel:

 

             Standard verzió – általános kiskereskedelmi üzletek készletkezelésére alkalmas

             ABC Verzió – kifejezetten élelmiszer boltok részére kifejlesztett program

 

Az alábbi táblázatban látható, hogy az egyes programverziók milyen főbb funkciókat tartalmaznak.

Standard verzió ABC verzió
Nyugta készítés  
Áfás számla készítés
Szállítólevél készítés  
Vonalkódos eladás, bevételezés  
Eladási kimutatások és statisztikák  
Sztornó / helyesbítés  
Raktárkészlet nyilvántartás  
Készlet listák  
Árlista készítés  
Bevételezés  
Leltár funkciók  
Napi zárás  
Partner nyilvántartás  
Jelszó függő menühozzáférés  
Akciók kezelése  
Előlegek, pénztárbizonylatok kezelése
Listák Excelbe / Wordbe  
Göngyöleg kezelés  
Súlykódos vonalkódok kezelése  
Vonalkód nyomtatás címkenyomtatóra (Zebra vagy Eltron kompatibilis)  
Ingyenes betanítás Budapest területén  
Adatszolgáltatás az NDN Zrt. számára
Online pénztárgép kapcsolatra felkészítve  
Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás  
Szoftver ára 80.000,- Ft + ÁFA  100.000,- Ft + ÁFA
Driver ára* 27.500,- Ft + ÁFA 27.500,- Ft + ÁFA
Telepítés** 20.000,- Ft + ÁFA 20.000,- Ft + ÁFA
Összesen 127.500,- Ft + ÁFA 147.500,- Ft + ÁFA
 
 
Nyilatkozat
 
A Juta-Soft Kft. által forgalmazott JUTA-Raktár raktárkészlet nyilvántartó és számlázó program megfelel a 23/2014. (VI. 30.) NGM rendeletben előírtaknak és a 47/2007. (XII. 29.) PM rendelettel módosított 24/1995. (XI. 22.) PM rendeletben, valamint a 2007. évi CXXVII. törvényben előírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a gépi program kihagyás és ismétlés nélkül biztosítja a sorszámozást, és a másolatok alapján a hiánytalan elszámolás biztosított. A számlázó program a számla sorszámokat automatikusan generálja, azokat utólag módosítani nem lehet, a megírt számlák nem módosíthatók, továbbá a 2016. január 1-jétől hatályos 11/A. § értelmében a számlázó program olyan önálló, de a programba beépített, „adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás” elnevezésű funkcióval rendelkezik, amelynek elindításával adatexport végezhető. Ez a funkció a programban NAV adatszolgáltatás menüpont alatt található.

Megfelel továbbá a 34/1999.(XII.26.) PM rendelet 1.§ (6)/b. pontjában leírtaknak, mely szerint a számítógéppel előállított számla, amelynek szigorú számadás alá vonása megvalósul oly módon, hogy a számla összes példányának egymás utáni nyomtatással történő előállítása esetében a gépi program biztosítja a példányok sorszámozását, több példányos összeszerelt, előnyomás nélküli számla esetén pedig feltünteti azt, hogy a számla hány példányban készült.

Amennyiben a programot vagy az adatait külső behatás éri, vagy a kód visszafejtésével, külső beavatkozással a program szerkezete vagy az adatbázis megváltozik, jelen elismervény érvényét veszti. A program csak akkor tud megfelelni a fenti követelményeknek, ha a számlát előállító nyomtató és az operációs rendszer is megfelelően működik. A program és az adatbázis visszafejtése súlyos jogi következményeket vonhat maga után! Amennyiben a számítógéppel előállított számla kihagyás és ismétlés nélküli sorszámozása sérül, úgy ezért a felelősséget az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény (Áfa-törvény) 44. § (5) bekezdésének előírása alapján a számla kibocsátója viseli.

Kiskereskedelmi egységekben a program használata nem mentesít a pénztárgép használata alól. Számlázó program használata esetén, a felhasználó által üzemeltetett pénztárgépen kötelező kiállítani adóügyi bizonylatot, a számítógépes bizonylatok legfeljebb egyéb belső célokat (pl. árucsere, garancia igazolását) szolgálják.

 
 

Letöltések

[Nem található a letöltés]
 

JUTA-Raktar program felhasználói kézikönyv (461 letöltés)

 
 
 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…