ÁRUHÁZ

KezdőlapÁRUHÁZSZOFTVEREKJUTA-Soft Kisker szoftver
 • JUTA-Soft Kisker

JUTA-Soft Kisker szoftver

4.000 Ft + ÁFA (Bruttó:5.080 Ft)

HAVIDÍJ

 • NTAK kompatibilis
 • Pénztárgép kapcsolat
 • Szüneteltethető
 • Hűségidő nélkül bérelhető
 • Ügyfélszolgálati eléréssel (Helpdesk) !!!
 • Nincsenek rejtett költségek, apróbetűs részek
 • Egyszeri telepítési díj 15.000,- Ft + ÁFA

Leírás

Kiskereskedelmi nyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztésénél a legfontosabb szempontjaink a következők voltak:

 • Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat)
 • Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások
 • Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása)
 • Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása
 • Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható

Kereskedelmi rendszereinket több mint 26 év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják. Részletesebb érdeklődésükre ingyenes helyszíni programbemutatót tartunk.

A program szinte mindent tud, ami egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet. Lehetőséget nyújt az üzletekben kiadott áru számlázására, értékesítési jegyzék, szállítólevél és export számla készítésére, a raktárkészlet naprakész nyilvántartására, leltározásra, a vevők és szállítók adatainak nyilvántartására, az árumozgás követésére, nyereségszámításra, ÁFA karbantartásra valamint árlista nyomtatására, továbbá megfelel az érvényes számviteli törvénynek. A szoftver nyilvántartja a pénzügyi követeléseket és tartozásokat is. Üzletekben pénztárgépes összeköttetéssel és gyors vonalkódos eladás funkcióval segíti a dolgozók munkáját. A program könnyedén boldogul akár több tízezres áru és ügyfélkörrel, s nem jelent gondot akár százezer számla és egyéb bizonylat elkészítése sem.

A program használatához nincs szükség egérre, ezzel is növelve az eladás sebességét, egyszerű könnyen áttekinthető a kinézete, ugyanakkor kihasználja a Windows operációs rendszer által nyújtott előnyöket is. (pl.: Hálózatos működés, USB-s nyomtatók támogatása, listák és kimutatások küldése Excelbe vagy Wordbe, bizonylatok nyomtatása PDF-be)

A program, a következő Windows verziók alatt működik: Win 10, Win 11 (a 32 és a 64 bites verzió is jó).

 

 

Javasolt minimum számítógép konfiguráció: Intel Dual Core processzor, 8GB RAM, 240GB SSD esetleg HDD, Windows 8, 10 vagy 11.

Javasoljuk mielőbb telepítési időpontot egyeztetni, mert a várható igényeket időben és zökkenőmentesen csak ebben az esetben tudjuk ütemezetten teljesíteni!

 
 
 

Nem értem!    Mi ez?   Túl sok volt az információ!? 🙂

 

Keresse Hegedűs Gábor kollégánkat a 06 20 319 0716 telefonszámon, vagy a hegedus.gabor@ecr-penztargep.hu e-mail címen, és egyeztessen időpontot egy személyes termékbemutatóra.

 

Természetesen minden kötelezettség nélkül és díjmentesen bemutatjuk a lehetőségeket. Bemutatótermünkben rendelkezünk minden általunk kínált megoldáshoz „online” demo eszközökkel.

 

Felhasználó kézikönyv

JUTA-Kisker felhasználói kézikönyv (80 letöltés)
 
 
 
 
 

Video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekelhetnek még…