ÁRUHÁZ

KezdőlapÁRUHÁZSZOFTVEREKJUTA-Soft POS szoftver
JUTA NTAK 2

JUTA-Soft POS szoftver

4.000 Ft + ÁFA (Bruttó:5.080 Ft)

HAVIDÍJ

  • NTAK kompatibilis
  • Pénztárgép kapcsolat
  • Szüneteltethető
  • Hűségidő nélkül bérelhető
  • Érintőképernyő funkció
  • Ügyfélszolgálati eléréssel (Helpdesk) !!!
  • Nincsenek rejtett költségek, apróbetűs részek
  • Egyszeri telepítési díj 15.000,- Ft + ÁFA

Leírás

A JUTA-Soft Kft Online rendszereit az új törvényi szabályozások, a modern értékesítés automatizálódása és az ennek kapcsán felmerülő új vásárlói igények hívták életre.

Kassza rendszerereink különböző hardverkonfigurációkat tesznek lehetővé, melyet a felhasználó igényeinek, szükségleteinek megfelelően lehet összeállítani, melynek végeredményeként egy könnyen kezelhető, az eladási műveleteket gyorsan, gördülékenyen lebonyolító rendszer birtokába kerül a felhasználó.

Kasszarendszereinkkel jelentős mértékben növelheti az értékesítés hatékonyságát, annak ellenére, hogy a kiépítése nem igényel komoly befektetést.

Az Online POS rendszerünket leginkább azoknak ajánljuk, akik dizájnos modern kinézetre, vagy érintőképernyős használatra vágynak, de mindenki számára jó megoldás lehet, aki egy könnyen kezelhető jól működő rendszert szeretne. A rendszer alkalmas a nagyobb forgalmú üzletek számára (pl.: élelmiszer üzletek, nagyobb forgalmú Nemzeti Dohányboltok, aprócikk üzletek) vagy olyan helyekre ahol fontos a modern kinézet (üzletházak, bevásárlóközpontok), de olyan helyekre is, ahol a szűk hely miatt nem tudnak elhelyezni külön monitort és számítógépet. Mivel a rendszer egyszerűsített számlát is képes kiállítani, azon üzletek számára is ajánljuk, ahol sok az ÁFA-s számla igény és nem akarnak külön nyomtatót használni erre a célra (pl.: Papír-írószerüzletek).

A program úgy lett kialakítva, hogy billentyűzettel, egérrel, és érintőképernyővel is teljes mértékben használható legyen, így minden felhasználói igényt ki tud elégíteni. A billentyűzettel és vonalkód olvasóval összekapcsolt rendszer rendkívül gyors eladást tesz lehetővé, így elkerülhetőek a hosszú sorok és az elégedetlen vásárlók.

A program, a következő Windows verziók alatt működik: Win 10, Win 11 (a 32 és a 64 bites verzió is jó).

Javasolt minimum számítógép konfiguráció: Intel Dual Core processzor, 8GB RAM, 240GB SSD esetleg HDD, Windows 8, 10 vagy 11.

Javasoljuk mielőbb telepítési időpontot egyeztetni, mert a várható igényeket időben és zökkenőmentesen csak ebben az esetben tudjuk ütemezetten teljesíteni!

 
 
 

Nem értem!    Mi ez?   Túl sok volt az információ!? 🙂

 

Keresse Hegedűs Gábor kollégánkat a 06 20 319 0716 telefonszámon, vagy a hegedus.gabor@ecr-penztargep.hu e-mail címen, és egyeztessen időpontot egy személyes termékbemutatóra.

 

Természetesen minden kötelezettség nélkül és díjmentesen bemutatjuk a lehetőségeket. Bemutatótermünkben rendelkezünk minden általunk kínált megoldáshoz „online” demo eszközökkel.

 

Jellemzők

Kis méret, esztétikus megjelenés A POS terminállal kiépített rendszer kis helyet foglal el. Dizájnos modern megjelenése alkalmassá teszi exkluzív üzletekben való használatra is.
Nagyszámú kiegészítő A rendszerhez csatlakoztathat kasszafiókot, vonalkódolvasót, pultszkennert és digitális mérleget is.
Gyors nyomtatás A rendszerbe épített adómemóriás hőnyomtató, gyors nyomtatást tesz lehetővé, mely automatikus papírvágással és könnyített papírbefűzéssel egészül ki.
Tág felhasználási lehetőség A számítógépes program miatt a kaszarendszer sokkal szélesebb körű felhasználási területet tesz lehetővé, mint a kiskasszák.
Pl.: cikktörzs használata, kedvezmények adása, korábbi bizonylatok visszanézése, zárások feladása könyvelésnek, stb.
Könnyen használható kezelőfelület A program felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik. Érintőképernyővel, egérrel és billentyűzettel is teljes mértékben vezérelhető.
Könnyű kezelhetőség, gyors eladás A billentyűzettel és vonalkód olvasóval összekapcsolt rendszer rendkívül gyors eladást tesz lehetővé, így elkerülhetőek a hosszú sorok és az elégedetlen vásárlók.
Számla készítés A kasszarendszer lehetővé teszi egyszerűsített számla nyomtatását külön nyomtató nélkül.
Kedvezmény kezelés A program többféle kedvezménytípust is kezel: tétel kedvezmény, részösszeg kedvezmény, vevő kedvezmény, 2+1 kedvezmény, mennyiségi kedvezmény, pontgyűjtés.
Telefon feltöltés A programban lehetőség van mobiltelefon egyenleg feltöltésre is az IPS rendszerén keresztül.

 

 

 

Felhasználói kézikönyv

JUTA POS felhasználói kézikönyv (105 letöltés)
 
 
 
 
 

Érdekelhetnek még…