euro 150 flexy pénztárgép szoftverfrissítes

SZOFTVERFRISSÍTÉS !!! Az elkövetkező időszakban megérkezhet az Ön pénztárgépére is

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. november 13-i határozatában a BKFH MMFF MMO (volt MKEH) engedélyezte az Euro-150TE Flexy (A014) pénztárgép V0006 FW szoftver verzióját.

 

A szoftver kiküldése ütemezetten, több ezres csoportokban történik, nem egyszerre az összes gépre. A szoftver kiküldése azokon a pénztárgépeken valósul meg, amelyeken a mobilhálózati kommunikáció rendben működik. Azokban az esetekben, amikor a kiküldés pillanatában nincs elérhető mobilhálózat, az új szoftver a mobilkommunikáció helyreállását követően érkezik meg.

A frissítés sikeres végrehajtásához szükséges, hogy az AEE akkumulátora legalább 30%-os töltöttségi szinten legyen. Ennek érdekében a pénztárgép, adapteren keresztül történő, hálózatra csatlakoztatását követően, legalább 1 óráig töltsük az AEE akkumulátorát, és csak azt követően indítsuk el a frissítési folyamatot. Ez min. 1 órás töltés arra az esetre vonatkozik, ha a pénztárgép nincs folyamatosan hálózatra csatlakoztatva, vagy a pénztárgépet nem használta hosszabb ideje (utóbbi esetben javasolt a hosszabb töltési idő).

Amikor a pénztárgép kéri a FW frissítés elvégzését, azt végre kell hajtani. A pénztárgép csak a frissítés végrehajtását követően használható tovább. Frissítés után újra Napnyitást kell végezni, az abban a pillanatban érvényes kasszafiók tartalommal.

 

Részletesen letölthető itt PDF formátumban

7789