Nem kell 60-70 ezres költséggel számolnia az Euro-150TE Flexy és Euro-50TE Mini pénztárgépek szoftver frissítésénél!

Nem kell 60-70 ezres költséggel számolnia az Euro-150TE Flexy és Euro-50TE Mini pénztárgépek szoftver frissítésénél! Az új kötelezetti körre vonatkozó nyilatkozatunkat az alábbiakban olvashatja, de akár le is töltheti:

banner-e150banner-e50-mini-hu


Forgalmazói nyilatkozat

Az ECR-Trade Kft. ezúton nyilatkozik, hogy az Elcom s.r.o. pénztárgépgyártó céggel szerződése van mind az Euro-150TE Flexy (A014), mind az Euro-50TE Mini (A184) online pénztárgépre vonatkozóan a Mód. Rendelet – azaz a 9/2016. (III. 25.) NGM rendelet által módosított 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet – szerinti szoftvermódosítások elvégzésére.

Az Elcom s.r.o. pénztárgépgyártó dolgozik a szoftverek fejlesztésén. Az ECR-Trade Kft., mint a két típus forgalmazója határidőre be kívánja adni az MKEH felé mindkét típusra vonatkozóan a forgalmazási engedély módosítási kérelmet. A módosított forgalmazási engedély megszerzését követően frissíti az addig értékesített pénztárgépek „régi” szoftverét a Mód. Rendeletnek megfelelő új szoftverre.

Az ECR-Trade Kft. továbbá vállalja, hogy amennyiben ez bármi oknál fogva nem teljesül, úgy annak az új kötelezetti kör alá tartozó vállalkozásnak esetében, amelyik nem kívánja jelen Forgalmazói nyilatkozat alapján megvásárolt Euro-150TE Flexy vagy Euro-50TE Mini típusú „régi” szoftveres pénztárgépét a Mód. Rendelet által biztosított 5 évig használni, annak gépében az ECR-Trade Kft. kicseréli az AEE egységet új MKEH engedély számú, új szoftveres AEE egységre.

Az aláírt Forgalmazói nyilatkozatért pdf formátumban, kérem kattintson!

 

1294

Ez is érdekelhet

Vélemény, hozzászólás?